Over ons

Over ons

Scorpio Uitzendbureau, opgericht in 2021, staat als een robuuste speler met veel ervaring in de metaalbranche. 
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige uitzendservices voor technisch personeel, met medewerkers die gecertificeerd zijn in diverse lasnormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  • Gecertificeerde lassers die voldoen aan strenge normen zoals ASME IX, NEN-EN-ISO 9606-1, AWS D1.1, EN 287 en ISO 14732, waarmee ze uitgebreide expertise aantonen in diverse lasprocessen en -technieken.

Bovendien maken al onze medewerkers gebruik van een VCA-diploma, wat de naleving van veiligheidsrichtlijnen en -normen aangeeft, en bijdraagt aan een veilige werkomgeving tijdens alle projecten.

Onze uitgebreide expertise omvat:

    • Ervaren lascertificeringsprofessionals, die gekwalificeerd zijn en zelfstandig werken volgens diverse lasnormen zoals ASME IX, NEN-EN-ISO 9606-1, AWS D1.1, EN 287, en ISO 14732, waarbij ze expertise tonen in verschillende lasprocessen en -technieken.
    • Ervaren werkvoorbereiders die een sleutelrol spelen in het plannen en voorbereiden van laswerkzaamheden, inclusief coördinatie van materialen, lasapparatuur en werkplanning.
    • Gekwalificeerde lassers met aantoonbare vaardigheden in het uitvoeren van laswerkzaamheden volgens strikte technische specificaties en normen, zowel zelfstandig als in teamverband.

Ondanks onze relatief korte tijd in de sector hebben we snel en effectief bedrijven ondersteund bij tijdelijke onderbezetting of piekmomenten, waarbij we hebben bijgedragen aan het verhogen van de efficiëntie van bedrijfsactiviteiten.

Wanneer u overweegt om met ons samen te werken, kunt u vertrouwen op Scorpio Uitzendbureau vanwege onze kernprincipes:

Optimale klantgerichtheid:
We staan centraal bij het vervullen van uw behoeften en zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke oplossing.

Vertrouwen in de toekomst:
Onze ervaring en inzet van hooggekwalificeerd personeel voor gespecialiseerd werk vormen de basis voor ons vertrouwen in wat komen gaat.

Diepgaande vakkennis:
Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis binnen onze specifieke markt, waardoor we hooggekwalificeerde uitzendkrachten kunnen plaatsen. Ons hoge plaatsingspercentage getuigt hiervan.

Eigen leeromgeving:
We bieden een eigen leeromgeving waarin onze medewerkers voortdurend kunnen blijven leren en zich verder kunnen ontwikkelen.
Uitzend met uitzicht op een baan voor langere tijd tot onbepaalde tijd: Wij bieden mogelijkheden voor uitzenden met een vooruitzicht op een langdurige tot onbepaalde baan.

Tarieven die met u worden besproken:
We streven naar concurrerende tarieven die aansluiten bij uw behoeften. In een persoonlijk gesprek verkennen we graag de tarieven die passen binnen uw budget en behoeften.